[pastacode lang=»markup» manual=»%3Cscript%3E%0AjQuery(function(%24)%7B%0A%20%20%20%20%24(‘.logo_container%20a’).attr(‘href’%2C’https%3A%2F%2Fwww.bestimenta.com’)%3B%0A%7D)%3B%0A%3C%2Fscript%3E» message=»» highlight=»» provider=»manual»/]

Avís legal

Informació de conformitat amb l’article 10 de la LSSI

|

La titular d’aquesta web és:

• Identitat: ISABEL CAMPOY BATALLA ( D’ara endavant: BESTIMENTA )
• NIF: 46573810Y
• Adreça: C/ Sant Andreu, 31,  17257  Torroella de Montgrí
• Email: info@bestimenta.com
 

Condicions d’ús:

L’ús d’aquesta web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquesta web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària de la web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.
 

Propietat intel·lectual i industrial:

La totalitat del contingut d’aquest lloc web, ja siguin textos, imatges, sons, marques, logotips o altres elements, així com subestructura, disseny, combinacions de colors o forma de presentació dels materials, estan protegits per drets de propietat industrial i intel·lectual que l’usuari d’aquest lloc web ha de respectar. No és lícita la seva transformació o alteració, comunicació pública o qualsevol altra forma d’explotació per qualsevol procediment sense l’autorització expressa de BESTIMENTA.
 

Responsabilitat sobre els continguts:

Encara que ISABEL CAMPOY BATALLA actua amb la màxima diligència possible, pot donar-se el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això, les informacions que es presenten en aquesta web tenen una funció orientativa i no obliguen a BESTIMENTA.

BESTIMENTA no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el seu web.

BESTIMENTA es reserva la facultat de realitzar, en qualsevol moment i sense necessitat de preavís, modificacions o actualitzacions de la informació i de qualsevol dels elements que integrin el disseny i configuració de la pàgina web.
 

Llei aplicable i jurisdicció:

L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació plena dels termes i condicions de la present política legal. Els possibles conflictes relatius a aquesta web es regiran exclusivament per la legislació espanyola, sent competents els Jutjats i Tribunals espanyols per a conèixer de quantes qüestions se suscitin sobre ella. L’usuari, per virtut de la seva acceptació renuncia expressament a qualsevol fur que per aplicació de la Llei d’Enjudiciament Civil vigent pogués correspondre-li.

Comptem amb el certificat de qualitat ISO 9001

A Bestimenta assumim la certificació i el compliment de la norma ISO 9001 amb un gran compromís de la qualitat i el servei que oferim als nostres clients.

Bestimenta @ 2023. Tots els drets reservats. 
Carrer Sant Andreu, 31 | 17257 Torroella de Montgrí, Girona
972 760 194 - 683 559 538
info@bestimenta.com
 Disseny de nuriaguardia.es
Obrir xat
Hola! El nostre horari de dilluns a dijous és de 9h a 13h i de 15h a 19h; els divendres, de 8h a 16h. Com podem ajudar-te?