Bestimenta

Empresa especialitzada en la comercialització d’Equips de Protecció Individual (EPIs), roba de treball i vestuari laboral

|

Inicis

El projecte va començar amb un equip de persones joves i emprenedores, que ha aconseguit resistir els embats de l’economia per a arribar avui dia amb una maduresa i experiència sòlides.

Experiència

Bestimenta va néixer fa més de 15 anys amb l’objectiu principal de cobrir les necessitats dels sectors industrial, hostaler, sanitari i comercial de la nostra zona. 

Compromís

Des del primer dia la nostra màxima prioritat ha estat la plena satisfacció dels nostres clients amb la finalitat d’oferir una atenció personalitzada, millors preus i la màxima qualitat dels nostres productes.

Bestimenta

Estem especialitzats en la comercialització d’Equips de Protecció Individual (EPIs), roba de treball i vestuari laboral. Ens trobareu a Torroella de Montgrí (Girona).

Comptem amb el certificat de qualitat ISO 9001

A Bestimenta assumim la certificació i el compliment de la norma ISO 9001 amb un gran compromís de la qualitat i el servei que oferim als nostres clients.

Bestimenta @ 2022. Tots els drets reservats. 
Carrer Sant Andreu, 31 | 17257 Torroella de Montgrí, Girona
972 760 194 - 683 559 538
info@bestimenta.com
 Disseny de nuriaguardia.es
Obrir xat
Hola! El nostre horari de dilluns a dijous és de 9h a 13h i de 15h a 19h; els divendres, de 8h a 16h. Com podem ajudar-te?