Política de Privacitat

BESTIMENTA es compromet a protegir la privacitat dels usuaris que accedeixin a aquesta web i/o qualsevol dels seus serveis. La utilització de la web i/o de qualsevol dels serveis oferts per BESTIMENTA implica l’acceptació per l’usuari de les disposicions contingudes en la present Política de Privacitat i que les seves dades personals siguin tractats segons s’estipula en ella.

Si us plau, tingui en compte que a pesar que pugui haver-hi enllaços de la nostra web a altres webs o xarxes socials, aquesta Política de Privacitat no s’aplica a les webs d’altres companyies o organitzacions a les quals la web estigui redirigida. BESTIMENTA no controla el contingut de les webs de tercers, ni accepta qualsevol responsabilitat pel contingut o les polítiques de privacitat d’aquestes webs.

|

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE EL TRACTAMENT DE DADES REGLAMENT (UE) 2016/679

Responsable del tractament:

  • ISABEL CAMPOY BATALLA (BESTIMENTA)
  • NIF: 46573810Y
  • C/ Sant Andreu, 31, 17257 Torroella de Montgrí
  • Email: info@bestimenta.com

Finalitat del tractament: Oferir i prestar els nostres serveis de manteniment d’extintors i equips contra incendis i comercialització d’equips de seguretat individual i vestuari laboral.

Legitimació: Consentiment obtingut de l’interessat.

Destinataris: Les dades únicament seran comunicats a les administracions públiques quan ho exigeixi la legislació vigent i a aquelles entitats amb què sigui necessari fer-ho per a poder complir amb la finalitat del tractament.

Drets de les persones: Els interessats tenen dret a exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició, enviant la seva sol·licitud a la nostra adreça. Termini de conservació de les dades: Mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals.

Reclamació: Els interessats poden dirigir-se a l’AEPD per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada a continuació en les “Preguntes sobre privacitat”.

|

PREGUNTES SOBRE LA PRIVACITAT DE DADES

En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, (RGPD), li oferim la següent informació sobre el tractament de les seves dades personals:

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

  • Identitat: ISABEL CAMPOY BATALLA (BESTIMENTA)
  • NIF: 46573810Y
  • Adreça: C/ Sant Andreu, 31, 17257 Torroella de Montgrí
  • Tel.: 972760194
  • Email: info@bestinfoc.com

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

Tractem la informació que ens facilita per a oferir i prestar nostres serveis de mantenimentd’extintors i equips contra incendis i comercialització d’equips de seguretat individual i vestuari laboral.
Si ens 8rans un currículum, tractarem les dades amb la finalitat de gestionar la base de CV ‘s per a la 8ransfere de personal.

 

Quant temps conservarem les seves dades ?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre sigui usuari dels nostres serveis o vulgui rebre informació, i després, durant els terminis establerts per a complir amb les nostres obligacions legals. En el cas dels currículums les dades es conservaran durant un any.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base legal per als tractaments de les seves dades són els consentiments que ens dóna.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

Les seves dades no 8rans comunicats a tercers, tret que el que ho exigeixi la legislació vigent per a atendre les seves obligacions legals amb les diferents administracions competents, és a dir necessari per a 9ransfe amb la finalitat del tractament. Si ens dóna el seu consentiment per a enviar-li 9ransferenc sobre les nostres ofertes i productes, l’informem que les seves dades 9rans comunicades a l’empresa The Rocket ScienceGroup, LLC, situada als Estats Units, que proporciona el servei de correu electrònic per a màrqueting anomenat MailChimp. The RocketScience Group, LLC, està certificada en el compliment de l’acord “Privacy Shield”, que empara la 9ransferencia internacional de dades personals dels ciutadans de la Unió Europea amb els Estats Units.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant o no les seves dades personals.

Els interessats tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats per a les quals es van recollir.

En determinades circumstàncies els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

També, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats poden oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas deixarem de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos o per a l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Els interessats també tenen dret a la portabilitat de les seves dades.

Finalment, els interessats tenen dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control competent.

Com pot exercir els seus drets?

Enviant un escrit adjuntant una còpia d’un document que l’identifiqui, a la nostra adreça física o l’electrònica.

 

Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem procedeixen del propi interessat. L’interessat garanteix que les dades personals facilitades són certs i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació d’aquests. Les dades que estiguin marcats amb un asterisc seran obligatoris per a poder donar-li el servei sol·licitat.

 

Quines dades tractem?

Les categories de dades que podem tractar en la prestació dels nostres serveis són:

  • Dades de caràcter identificatiu
  • Adreces postals o electròniques

En el cas dels currículums, també:

  • Característiques personals
  • Acadèmics i professionals

Les dades són limitades, atès que únicament tractem les dades necessàries per a la prestació dels nostres serveis i la gestió de la nostra activitat.

Quines mesures de seguretat apliquem?

Apliquem les mesures de seguretat establertes en l’article 32 del RGPD, per tant, hem adoptat les mesures de seguretat necessàries per a garantir un nivell de seguretat adequat al risc del tractament de dades que realitzem, amb mecanismes que ens permeten garantir la confidencialitat, integritat, disponibilitat i resiliència permanent dels sistemes i serveis de tractament.

Comptem amb el certificat de qualitat ISO 9001

A Bestimenta assumim la certificació i el compliment de la norma ISO 9001 amb un gran compromís de la qualitat i el servei que oferim als nostres clients.

Bestimenta @ 2020. Tots els drets reservats. 
Carrer Sant Andreu, 31 | 17257 Torroella de Montgrí, Girona
677 011 635 - 972 760 194
info@bestimenta.com
 Disseny de nuriaguardia.es
Abrir chat
Hola, com podem ajudar-te?